Beauty By Do | Over Ons
15438
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15438,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over

Beauty By Do

Mijn naam is Dominique Fernald en ik ben gediplomeerde en gedreven schoonheidsspecialiste. Al van kleins af aan ben ik bezig met haar en make-up. Andere mensen in de watten leggen en mooi maken vind ik geweldig.

Nadat ik ruim tien jaar ervaring heb opgedaan in verschillende beautysalons, besloot ik onlangs de spannende stap te nemen om een eigen salon te openen. Mijn jarenlange ervaring wilde ik graag inzetten voor een eigen klantenkring. De perfecte locatie daarvoor vond ik aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs. De salon is inmiddels sfeervol ingericht en de innoverende apparatuur is aangeschaft. Vanaf heden kunt u bij mij terecht voor de meest geavanceerd technieken, kwalitatief hoogstaande producten en beauty behandelingen als nergens anders. Professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop in mijn nieuwe Berkelse beautysalon.

In BeautyByDo wil ik mijn klanten op het gebied van huid en beauty graag een totaalconcept bieden. BeautyByDo biedt … behandelingen op het vlak van huidverbetering, permanente make-up, haarverwijdering, en microdemabrasie die er allemaal voor zullen zorgen dat u mooi en ontspannen de deur uitloopt. Ik werk daarvoor met het exclusieve Dermalogica waarmee een echte huidverbetering wordt gerealiseerd met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

BeautyByDo werkt uitsluitend op afspraak; overdags, ‘s avonds en op zaterdag. Woensdag en zondag zijn wij gesloten.

15

Jaren Ervaring

75

Type Behandelingen

60

Dermalogica Producten